Onze activiteiten

In Bar Bobine valt heel wat te beleven. Naast het snuisteren in heel diverse naailectuur, kan je genieten van een drankje, een werkplek met een naaimachine of overlockmachine huren of workshops volgen. Hieronder vind je meer info over al onze activiteiten.

03 Activiteiten op maat

 

Wil je graag een origineel tienerfeestje of een vrijgezellenavond organiseren? Heb je samen met enkele vrienden of vriendinnen een fantastisch idee voor een workshop, maar weet je niet hoe er aan te beginnen? Wij bedenken samen een concept op maat!

01 Workshops

 

Tijdens onze workshops gaan we in kleine groepjes aan de slag met een patroon. Stof, garen en fournituren breng je zelf mee, naaimachines, tekenpapier en alles wat je verder nog nodig hebt is aanwezig. Ook koffie, thee en water zijn inbegrepen in de prijs. Kijk voor ons aanbod op de workshop-pagina.

02 Naaicafé

 

In onze bar staan 4 naaimachines en 1 overlockmachine permanent opgesteld. Je kan een werkplek met 1 van onze machines huren voor een half uur, een uur of enkele uren. Je favoriete stofjes en fournituren breng je zelf mee. Gebruik van tekenpapier, snijtafel, speldjes, scharen, patronen uit onze leeshoek en garen in de basiskleuren wit, zwart en donkerblauw is inbegrepen in de prijs. Een drankje kan je kopen aan de toog.

Een naaimachine huren kost 4 euro voor een half uur en 7 euro voor 1 uur. Voor een tienbeurtenkaart betaal je 65 euro.

Wil je tijdens het werken aan je project graag persoonlijke begeleiding? Dan betaal je 7 euro voor een half uur en 10 euro voor 1 uur.